Austria · blog despre Viena · bunatati vieneze · ce mancam azi · ce mancam la Viena · mancare austriaca · scriu despre Viena · totusi asta nu e un blog culinar · viata la Viena · Viena

cea mai simpla tarta cu smochine si piersici. ok, si gutui.

… si camembert si sunca afumata austriaca. Si patrunjel. Pe foietaj. Gata :). O reteta simpla, care nici macar nu e literalmente o reteta: tai ingredintele, le pui pe foietajul intins, dai la cuptor, astepti un pic si gata! Ai in fata rapid si simplu ori un mic dejun delicios, ori un pranz de rasfat, ori o cina grozava, servita alaturi de un pahar de vin rosu, corpolent. Caci atunci cand foamea iti da ghes, dar ar vrea si sa mananci ceva bun, ceva care sa te faca si sa te simti bine, nu numai sa iti umple stomacul, tarta asta vine sa iti indeplineasca toate dorintele. Asa ca, de la Viena, nu pot decat sa va urez Mahlzeit si pofta buna :)!

Anunțuri

Un gând despre „cea mai simpla tarta cu smochine si piersici. ok, si gutui.

bun venit! hai sa stam de vorba! dar, te rog, fara spam sau vorbe urate!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s