Austria · blog despre Viena · bunatati vieneze · ce mancam azi · ce mancam la Viena · culinar · mancare austriaca · scriu despre Viena · totusi asta nu e un blog culinar · viata la Viena · Viena

cum sa te joci cu aluatul de foietaj

… si cu niste smochine. Pai simplu: iei smochina, o tai in patru. Iei sfertul de smochina, langa el lipesti un pic de brie, pe urma impachetezi toate astea in niste sunca afumata, prosciutto, sau ceva asemanator. Pachetelul il strangi frumos la mijlocel in niste fasii de aluat de foietaj. Pui in tava pe o hartie de copt, vaj vaj vreo 5 minute la cuptor. Scoti, transferi pe farfurie si, daca ai chef de fitze si alte figuri, torni si niste miere deasupra. Daca nu, nu.
Mahlzeit si pofta buna! Caci asta-i un bun mic dejun si pentru duminica dimineata, dar si pentru in timpul saptamanii :)!

Anunțuri

Un gând despre „cum sa te joci cu aluatul de foietaj

bun venit! hai sa stam de vorba! dar, te rog, fara spam sau vorbe urate!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s