Austria · blog despre Viena · ce mancam azi · mancare austriaca · retete culinare · scriu despre Viena · totusi asta nu e un blog culinar · viata la Viena · Viena

idei cu sparanghel

Sparanghel cu sunca afumata si pesmet in unt*.
Sparanghel cu snitel, cartofi fierti si sos olandez.
*Cum pregatim pesmetul in unt? In Austria el poarta numele de Butterbrösel si este cum nu se poate mai simplu de facut! Intr-o tigaie incingem o lingura de unt pana cand bolboroseste usor – avem desigur grija sa nu ardem untul! Cand incepe sa bolboroseasca adaugam treptat patru linguri de pesmet si amestecam pana devine auriu. Daca doriti, puteti adauga niste sare! E tare bun langa sparanghel, iar cantitatea asta noi o impartim de obicei la patru persoane, pentru ca nu e chiar o garnitura usurica.
Mahzeit! Pofta buna!
Anunțuri

bun venit! hai sa stam de vorba! dar, te rog, fara spam sau vorbe urate!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s