La pas prin Bruxelles: cu ochii pe pereti

… sau uitandu-te cu mare atentie pe unde pasesti, poti descoperi lucruri interesante. Graffiti-ul, dincolo de aspectul de vandalism pe care unele spirite anti-artistice i l-au imprimat, poate fi un mod eficient de transmitere a mesajelor care altfel s-ar pierde fie complet, fie poate si-ar pierde din forta. Pe langa graffiti, am inceput sa iubesc stencils, mai ales datorita imaginatiei debordante de care dau dovada creatorii lor. Pe ici pe colo m-au uimit mici mozaicuri facute in asfalt, iar abtibildurile puse pe stalpi cred ca devin o forma alternativa de publicitate. Despre proiectiile pe cladiri pe timp de noapte nici nu mai e cazul sa vorbesc: au devenit in sine o forma de arta.
Vanatoarea de astfel de mici detalii urbane tinde sa devina pentru mine una din placerile fiecarei calatorii. Voua va place sa va uitati dupa cai verzi pe pereti?

Reclame

4 comentarii

  1. Absolut!
    De exemplu ,ce am constatat , putini oameni observa reclamele de pe bannere , panouri sau de deasupra unei intrari….daca nu sunt supradimensionate…Ba unii intra in magazin de-a-mbloulea…si ies imediat ce constata ca au gresit….asta e numai o constatare si boulea am fost si eu de multe ori ( sau vaculea… :)))))).
    Dar poti vedea firme asa frumoase…pe care putini le observa….si e numai un exemplu….Ca sa nu mai vorbim de street art,nu? 😀

    Apreciază

Comentariile sunt închise.