salata de bame murate

Poza am sters-o :o. De bunavoie si nesilita de nimeni, cautam sa fac loc pe cardul de memorie al aparatului foto pentru imaginile de la Nova Rock. Eh, si asa nu ma pot lauda neaparat ca imi mai place sa fac fotografii cu mancare, asta e deja un capitol apus :)). Mai importanta e, zic eu, reteta – asta daca poate fi numita reteta. Nu de alta, dar e atat de simpla!

  • 1 borcan de bame murate (sau chiar bame proaspete, fierte, daca aveti norocul sa le gasiti la piata)
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • vreo doi catei de usturoi, pisati
  • patrujel

Procedeul? Cat se poate de simplu: le amestecam pe toate si gata! Daca ii adaugam si o felie de paine prajita, merge de minune pentru o cina simpla, de vara. Sau chiar pentru un pranz.
Intr-o alta varianta am scos otetul si am adaugat iaurt. La fel de bun, la fel de savuros!

Mahlzeit!

Anunțuri

1 comentariu

  1. Sa incerci si bame prajite. Le pui in faza a doua cateva minute la cuptor cu rosii proaspete si iese un deliciu. Murate n-am gustat, nici nu mi-am inchipuit ca se pot conserva asa 🙂

    Apreciază

Comentariile sunt închise.