cum a fost la semimaraton – Vienna City Marathon 2015

Pai a fost mai prost ca anul trecut, din punctul nostru de vedere, pentru ca ne-am accidentat amandoi. Herr la km. 10, eu la km. 18, dar tot am trecut linia de finish si cu un timp bunicel, zic eu, avand in vedere halul in care am facut buba in familie :D. Dupa km. 10, cand m-am prins eu ca lui Herr nu-i sunt toti adidasii acasa :D, mi-am pierdut din entuziasm si nu m-am mai distrat asa tare. Insa am invatat o lectie importanta despre cum sa nu renunti, chiar daca te doare 🙂 !

Dar sa lasam melodramatismele (sic!) si sa revenim la ce am observat de-a lungul traseului:

Ziceam si pe facebook ca s-a alergat mult pe romaneste: tricouri cu tricolorul :D, incurajari in romana, fete care se trageau una pe alta in sus pe deal cu haide, haide, hai ca poooti.

Multi, parca mult mai multi ca anul trecut au pornit ca din pusca la start. Rezultatul a fost ca n-am vazut niciodata asa cum am vazut acum, o gramada de oameni colapsand pe asfalt si avand nevoie de interventie medicala. Scary, va zic!

Inscriptiile de pe tricourile purtate de alergatori ar merita un website al lor. De la eat pasta, run fasta, la catch me if you can si multe alte zicale si zicatori haioase pe care nu le-am putut retine, dar care m-au amuzat pe moment.

Am avut privilegiul sa nu alerg pe langa partzaitori si scuipatori ca anul trecut. Iuhuuuu!

Vremea a tinut cu noi :D, in sensul ca la plecare a fost cam cald, dar pe parcurs a adiat o boare placuta si s-a si innorat nitelus. Ca mie zau daca imi place sa alerg pe caldura (e suficient sa zic ca cel mai placut mi s-a parut cand alergam la Ottawa in -7 sau -9 grade!).

Apropo de caldura, lumea era imbracata ca la balamuc. Eu mai aveam putin si azvarleam tricoul (daca nu aveam BIB-ul prins cu ace de siguranta, zau il lasam pe traseu!), dar am vazut fete cu cate 3 perechi de pantaloni pe ele 😮 – legging lung, legging scurt si chiloti din aia de alergat ca in anii ’80 (sper ca v-a placut descrierea).

O multime de oameni vorbeau la telefon in timp ce alergau. Majoritatea erau deja dupa km. 15 😀 .

Inca mi se pare ca intre km. 9 si km. 15 e prea multa distanta lasata fara feed stations.

Mi s-a parut mai putina lume pe traseu, anul trecut parca a fost mai colorat publicul si mai vioi. Ori anul asta m-am concentrat eu mai mult pe cursa si mai putin pe atmosfera din jur.

Una peste alta, na ca am facut-o si pe asta. Acum sper doar sa ne revenim rapid din suferinte :D, ca abia ne putem deplasa!

4 comentarii

    1. ha! eu in septembrie 2013 inca predicam ca mi se pare o prostie asta cu alergatul :D. in octombrie, adica o luna mai tarziu, ma apucam de alergat :D. sunt de acord cu tine, sportul asta – cel putin mie mi se pare asa – e unul in care trebuie sa lucrezi foarte mult cu mintea ta. mai mult decat cu trupul! multam de vizita si de vorbe 🙂 ❤ !

      Apreciază

Comentariile sunt închise.