ce bine ca nu mai stau in tara

Nu de alta, dar cred ca avea sa imi stea inima in loc de sperietura azi de dimineata cand, pe la orele 8 trecute fix, a inceput sa se zgaltaie casa cu noi. Romanca din mine a si strigat cutremur!, austriacul din el a zis doar, impasibil, iar schimba astia asfaltul, se cunoaste ca e an electoral. Deci, dupa cum vedeti, tarisoara mea de adoptie face toate eforturile ca eu sa nu fiu trista, asa departe de pamantul natal cum sunt, si imi ofera toate conditiile din patria muma, asa cum ziceam de altfel si ieri.

In alta ordine de idei, va anunt (nu ca v-ar pasa, dar eu va anunt totusi) ca azi sunt un vis in culori pastel: camasa rozulie, fusta traditionala turcoaz. Am mers foarte tantosa pana la biuro.

LE: iaca si selfie cu fusta 😀

bluza roz fusta turcoaz de vara

La cererea publicului 😀 , Mihaela, uite!

16 comentarii

   1. Sa le porti cu placere, foarte bun pretul! 🙂
    In Bucuresti, incaltamintea de la Tamaris, nici la reduceri n-o gasesti mai jos de 50 Euro. 😦
    Si eu am fost mirata, cand am gasit in Montpellier, balerini de la Carmens , interior-exterior din piele, la 10 Euro.
    Am crezut fac aia misto de mine. :):):)

    Apreciază

     1. Da, sunt foarte frumoase si iti vin foarte bine! Sa stii ca in prima poza, cea cu oja in culoarea fustitei, ies mai tare in evidenta. 🙂
      Multumec frumos pentru poze. Zi frumoasa!

      Apreciază

 1. foarte bine că ai adăugat alte poze. nu știam cum să te întreb îngrozită dacă au platforme sau nu 😛 #josplatformeleșiplatourile (am prins curaj!)

  Apreciază

  1. mie imi plac platformele, mbine, ca si tocurile cui, in anumite limite ale dimensiunilor. si imi plac pentru ca sunt foarte practice pe teren accidentat, de ex. la vreo gradina sau Heurigen, cand vreau tocuri, dar nu pot lua toc ascutit din motive evidente 🙂

   Apreciază

Comentariile sunt închise.