cum sunt nuntile la Viena? romano-austriece!

Ni s-a casatorit un cuplu de prieteni dragi, ea romanca, el austriac. Doi oameni care, ca si noi, isi traiesc vietile in doua culturi, fara vreun fel de probleme. Ea vorbea oricum germana, el a invatat romaneste. Mi-e tare drag cand il aud cum pronunta, cu accent austriac, cuvinte in romaneste, cand face glume, cand intelege subtilitati. De ea ce sa zic, nu pentru ca stiu ca o sa ma citeasca, dar ne-am imprietenit din clipa in care ne-am cunoscut. E vesela, frumoasa, optimista, si langa omul asta si-a gasit perfect locul in lume. Cand ne-au invitat la nunta ne-am bucurat ca s-au gandit sa faca si pasul asta, era atat de firesc.

La nunta a fost veselie, cu ia-ti mireasa ziua buna, cu vals vienez, cu mancare de sa te lingi pe degete si palinca de Satu Mare 😀 , gustata cu aplomb de comesenii austrieci, cu vin de podgorie vieneza ce a alunecat usor pe gatlejurile romanilor.

S-a vorbit romaneste, nemteste, austromaneste :D. S-au legat prietenii noi.

Asta e Viena pe care o stiu si o iubesc.

ps: rochia miresei a fost facuta de o creatoare de moda vieneza romanca 😀 , Patricia Vincent pe numele ei. O superba si o talentata!

nunta la Viena si o mireasa superba rochii de nunta la Viena by Patricia Vincent

6 comentarii

Comentariile sunt închise.