supa pentru suflet si desert pentru minte, ori unde sa mananci la Viena ca sa iti fie bine

Dupa o expozitie solicitanta intelectual – si arida! – cel mai bine e sa te dregi cu o supa. Calda si aromata, nu oricum, altfel ai ratat complet experimentul.

o expozitie dificila

Meniul (ori bucatarul, atat de inventiv?!) ne tine un pic in sah, dar solutia vine repejor.

bucatarul te tine intotdeauna in sah

Supa de linte, usor picanta, intr-un bol. Supa de dovleac, morcovi si ghimbir in altul. Pentru doua persoane, ca asa e frumos, sa stai cu cine ti-e drag la masa.

supa pentru suflet

La desert, Topfenknödel. Galuste cu branza dulce, in jurul carora plutesc, ca tot vorbeam, niste inimioare albe de vanilie. Marea de zmeura din jur ne face sa ne simtim zmeoaice pline de generozitate, asa ca facem poze si ne imbiem una pe alta: ia tu, ba ia tu. Pana la urma: auzi, soro, sa teminam cu tampeniile, ca se racesc asta. Hai, jumi-juma.

desert pentru minte fotografie in fotografie cu desert

Si asa se facu pace, cu un Großer Brauner si un ceai negru cu lamaie.

Unde mancam?

La Corbaci, in Museums Quartier.

Cat ne costa? 22, 50 euro toata afacerea. Glume cu chelnerul incluse in pret.

Reclame

2 comentarii

Comentariile sunt închise.