acasa · Adventul la Viena · am fost acolo · Austria · blog despre Viena · calatorie la Viena · calendar de Advent · ce sa fac la Viena · ce sa vad la Viena · city break Viena · Craciun la Viena · cu copiii la Viena · iarna la Viena · informatii despre Viena · pe jos prin Viena · piete de Craciun in Viena · scriu despre Viena · shopping la Viena · vacanta la Viena · viata la Viena · Viena · Viena in 24 de ore · weekend la Viena

piata de Craciun de la Spittelberg

Din Museums Quartier, doar cativa pasi mai incolo. O straduta stramta, oarecum in panta. Restaurante imbietoare, casute cu minuni, magazinase mici cu ciocolata, sau cu bijuterii de autor, sau cu obiecte de arta. O minune! Nu o ratati daca ajungeti pe la noi! Tine pana pe 23 decembrie.

Daca sunteti cu copii foarte mici dupa voi, care inca mai poarta scutec, nu trebuie sa va faceti griji. In parcul care se afla in josul Schrankgasse exista o casuta (Wickelstube) unde le puteti schimba in liniste si curatenie pantalonasii!

24 de usite ale calendarului de Advent. Azi am deschis-o pe cea de-a paisprezecea, spre una dintre cele mai faine piete de Craciun din Viena!

(Pentru a deschide galeria, clic pe oricare dintre foto!)

 

 

Anunțuri

bun venit! hai sa stam de vorba! dar, te rog, fara spam sau vorbe urate!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s