Ferien-Messe Wien 2016: Targul de Turism Viena 2016

Servus de la Viena! Ce mai weekend a fost! Vienna Coffee Festival si Ferien-Messe (Targul de Turism ) in acelasi timp, prieteni de intalnit, cina si brunch de organizat, ce sa mai, noi si celebritatiele ce mai avem program incarcat 😀 ! Asa ca avem ce povesti saptamana asta, timp sa avem sa asternem pe hartia virtuala a blogului toate locurile vizitate si toate impresiile pe care le-am adunat! Vom incepe insa incetisor si relaxat cu cateva povesti despre Targul de Turism. Care targ, spre deosebire de ceilalti ani, nu prea ne-a impresionat. Desigur, nu stim daca nu cumva perioada in care l-am vizitat noi (sambata de la orele 14) nu  cumva era una in care nu se mai intampla nimic, cert e insa ca la momentul cand am fost noi acolo ne-am cam plictisit. Toate tarile pe langa al caror stand am trecut erau cumintele, doar la italieni am prins la un moment dat un duet soprana- tenor. Ai nostri, ca de obicei, pe scaunele. Dar nu numai ei. La polonezi, de exemplu, am vrut niste brosuri cu Varsovia. Nu aveau.

Pe croati i-am suparat ca aveam cereri punctuale – o harta a regiunii unde sunt lacurile Plitvice si nu ne-am aratat interesati de Zagreb. Pai la Zagreb avem cel mai bun ghid turistic pe care il poate pretinde cineva! Cum ziceam, s-au suparat cand le-am zis asta 😀 ! Noi apreciem insa faptul ca Zagrebul era tare bine reprezentat, bravo bravo!

Creta insa a avut o delegatie tare prietenoasa, si nu zicem asta numai pentru ca ne-au imbiat cu masline divine si branza delicioasa! Le-am spus ca am fost acolo, ne-au intrebat unde, am vorbit cu ei, am schimbat impresii, ce sa mai, aproape ca ne-am facut noi prieteni!

Zona dedicata Austriei – un salon intreg – a fost ca de obicei foarte animata. Un factor decisiv poate ca a fost si zona culinara, cu produse regionale de la branzeturi, salamuri, la vinuri si produse din samburi de dovleac. Am avut impresia ca toata lumea se retrasese in jurul acestor standuri, dar pe urma am vazut ca de fapt toti se bulucisera la Vienna Autoshow, despre care o sa va scriem cateva vorbe, nu prea multe insa, cu alta ocazie.

Una peste alta ramanem la impresia initiala: cam plictiseala anul asta. Speram totusi ca nu se vede asta din poze :D!

Pentru a deschide galeria, clic pe oricare dintre fotografii!

Reclame

3 comentarii

Comentariile sunt închise.