Viena pentru incepatori: 10 minunatii cu Topfen, sau branza dulce mult aduce

Topfen, adica branza dulce, e un ingredient tare iubit in Austria. Si nici nu ar putea fi altfel, caci multe retete au in compozitie branza aceasta, fiind versatila, ieftina, usor de folosit si delicioasa. Am adunat pentru voi 10 idei culinare, intru indulcirea mesenilor si desfatarea papilelor 🙂 !

Topfenpalatschinken. Apai cine nu cunoaste clatitele cu branza dulce?

Topfengolatschen. Vieneze prin excelenta, aceste mici placintele cu branza dulce fac deliciul oricarui mic dejun!

Topfenstrudel. Strudel cu branza dulce.

Falsche Spiegeleier. Ochiuri false. De ce false? Simplu: albusul e crema de branza ducle, galbenusul o piersica 🙂 !

Topfenfleckerl. Paste mici, cu branza dulce, la cuptor.

Topfenschnitten. Prajitura cu branza dulce, pe pat de aluat de tarta.

Topfentorte. Varianta austriaca de cheesecake :).

Topfengugelhupf. Guguluf cu branza dulce.

Topfencreme. Crema simpla de branza dulce, in care eventual se amesteca fie banane, fie fructe de padure.

Topfenknödel. Galuste de branza dulce, umplute cu ce vreti voi 🙂 .

Mahlzeit! Pofta buna!

4 comentarii

Comentariile sunt închise.