primavara la Rust, in Burgenland

Despre vreme nu zicem decat atat: cand e mohorata, parca te indeamna si mai abitir la visare si la planuit excursii. Asa ca asta facem si noi azi: punem pe hartie ce locuri noi am vrea sa vedem, dar si ce locuri am vrea sa revedem. Unul dintre locurile unde vrem sa ne intoarcem este micutul orasel Rust, din Burgenland. Anul trecut n-am mai apucat sa va povestim despre el, asa ca azi va propunem sa visam impreuna la verde, soare, berze, plimbari cu bicicleta si primavara deplina 🙂 !

De Viena nu-i departe, asa ca poate intra cu brio pe lista aceea cu excursii de o zi pe care v-am postat-o de curand.

Ce poti face la Rust? Pai poti manca bine, poti degusta vin, te poti plimba, poti face fotografii, poti vizita o gramada de magazinase pitoresti (atentie, daca mergi cu copiii si-gur o sa iesi de acolo cu o barza de plush 😀 ), te poti catara in turn si admira de acolo acoperisurile orasului, pline de cuiburi de berze. Primavara e o nebunie aici, dar nici vara si nici toamna nu-s de lepadat!

Mai jos aveti o mica galerie, cu poze de anul trecut, de la finele lui aprilie. Ca sa vedeti pozele individual, clic pe oricare dintre ele.

Reclame