am fost acolo · arta · Austria · blog despre Viena · fotografie · scriu despre Viena · viata la Viena · Viena

vise albe, dantelate: rochiile de mireasa ale Patriciei Vincent

Viena, chiar si atunci cand e innorata si incruntata, e loc de visare. Stradutele ei mici, cu cladiri care te duc cu gandul la gratia imparatesei Sissi, gazduiesc secrete si minuni. Usi grele, cu ornamente spectaculoase, si scari incolacite precum cochiliile melcilor, duc in spatii aflate cumva intre real si cele mai frumoase vise ale noastre.

Studioul designerului Patricia Vincent e unul din locurile acelea cu insusiri magice, dincolo de pragul carora se deschide o lume infinita, plina de frumusete si delicatete. Ferestrele mari, care lasa lumina sa intre cu generozitate in camere, chiar si in zilele innorate, tavanele inalte si oglinzile presarate pe ici, pe colo, te fac sa te crezi in Tara Minunilor.

Magia adevarata insa vine din mainile Patriciei Vincent. Fiecare detaliu, fiecare cuta, fiecare floare sunt gandite cu atentie si pasiune si sunt lucrate cu migala si rabdare ingereasca. Si cum ar putea ca rezultatul sa fie altfel decat spectaculos si delicat, feminin si diafan? Caci in rochiile Patriciei se intrupeaza poezia, libertatea, visele cele mai curate, zanele bune si traditiile romanesti de Sanziene. Da, traditiile romanesti traduse si impletite in atmosfera vieneza, cu tot sufletul si cu toata dragostea, pentru un inceput bun al unei vieti minunate in doi.

Recunosc ca m-am jucat cu placere in atelierul ei si-i multumesc ca m-a lasat sa incerc rochie dupa rochie si m-a ghidat cu blandete printre modele si texturi.

Pe Patricia o gasiti si aici, pe site-ul ei, sau pe blogul unde scrie povesti adevarate, cu zane contemporane 🙂 !

Anunțuri

bun venit! hai sa stam de vorba! dar, te rog, fara spam sau vorbe urate!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s