hai sa scriem impreuna un articol de blog!

hotel-890218_640

Hai sa scriem impreuna un articol de blog in care sa adunam cele mai enervante lucruri pe care le-ati intalnit la hotelurile pe unde ati stat in vacante sau calatorii de serviciu!

Cum de mi-a venit ideea asta? Simplu! La hotelul in care am stat acum la Budva, in Muntenegru, m-a socat culoarea folosita. Inteleg ca eram in Muntenegru, dar serios daca as fi considerat necesara sublinierea acestui fapt prin utilizarea de granit negru, marmura neagra si alte materiale de constructie negre peste tot in hotel! Bietii angajati, trebuie sa fie foarte deprimati de lucrul in asa conditii intunecoase si sper ca totusi primesc un spor de stres 😮 ! Un lucru pozitiv tot gasesc insa la acest hotel: desi baia era si ea neagra si apasatoare, macar robinetele erau normale, nu unele care sa necesite manual de utilizare, cum mi s-a intamplat prin alte parti 😀 ! Ati patit si voi asa ceva? Sa vreti sa faceti dus si sa aveti nevoie de initiere in arta folosirii robinetului ultramodern 😀 ?

Dar ca sa nu ocup eu toata lista, va invit deci si pe voi sa imi lasati cate un comentariu in care sa imi spuneti ce v-a scos din minti sau macar ati considerat nepotrivit pe la diverse hoteluri! Nu tin sa aud numele hotelului, nu asta este scopul articolului ;)!

Hai, cine scrie prima/ primul 😀 ?

Reclame

8 comentarii

 1. faptul ca nu pot regla temperatura in camera si nici geamurile nu se deschid. iar asta devine din ce in ce mai mult o regula 😦

  Apreciază

 2. Oare chiar nu am comentat la acest articol?… Parcă-mi amintesc că am scris despre lifturile care circulă prea încet și altele… Sau am vrut să scriu, m-am luat cu altele și n-am mai scris?…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pe mine ma scot din sarite instalatiile centralizate de aer conditionat, care iti uruie in camera toata noaptea si carora nu le poti domoli zgomotul, oricat te-ai chinui. 😛

  Daca ai norocul sa fie din categoria celor pe care le poti opri de tot, ai doua optiuni: ori te congelezi in camera (pe timp de iarna), ori mori sufocat sau curg apele pe tine (pe timp de vara).

  Oricum o dai, tot nu e bine!!! 😦

  Apreciat de 1 persoană

 4. Hotelul din Timisoara, acum citind ce ai scris si tu, e foarte intunecos dar pe mine nu m-a deranjat fiind cucerita de detalii. Pe langa ce am scris pe FB mai adaug (din alte locuri):
  1. Plasa de tantari lipsa.
  2. Zgomotul (calorifere/frigiderul din camera care face ca tractorul)
  3. Cabina de dus mica.
  4. Aerisirea defectuoasa.
  5. Pornirea automata a ventilatiei la aprinderea luminii in baie. (deosebit noaptea)

  Apreciază

Comentariile sunt închise.