Viena pentru incepatori: inca 7 idei ce sa faci daca ploua la Viena

ce sa faci la Viena cand ploua

Vara asta a noastra functioneaza pe principiul „pauzele lungi si dese”, cu exceptia faptului ca cineva ar trebui sa ii comunice ca nu asta este cheia marilor succese :D. Ce vreau sa spun cu asta e ca de ieri, cand temperatura a scazut brusc de pe la 28 la vreo 18 grade, a inceput si sa ploua. Toamna in toata regula si sper din suflet ca daca sunteti pe aici aveti si o jacheta waterproof la voi si niste incaltaminte asijderea!

Desigur, vremea asta ne da prilej de conversatie si de carcoteala, insa nu trebuie sa ne supere, chiar daca suntem in vacanta! Ca urmare a primei postari unde incercam sa ofer niste raspunsuri intrebarii ce facem la Viena cand ploua?, iata cateva sugestii in plus fata de cele postate acum ceva vreme!

  1. Ai putea merge la Scoala Spaniola de Calarie ca sa asisti la antrenamentele de dimineata. Bilete poti cumpara de exemplu de aici.
  2. Poti merge la Secession sa admiri fresca pe care Klimt a dedicat-o simfoniei a noua de Beethoven.
  3. Daca tot esti pe drum spre Secession, aloca-ti un pic de timp si sa te joci in pasajul Karlsplatz si sa citesti diferitele informatii care apar acolo pe pereti.
  4. Daca esti pasionat de vintage sau retro, poti sa iti pierzi vremea intr-unul din numeroasele magazine de acest gen din oras. Poti incepe, de exemplu, cu Bootik 54.
  5. La Viena exista si un muzeu al figurilor de ceara, Madame Tussauds, in Prater!
  6. La Schönbrunn poti merge cu copiii intr-o adevarata calatorie in timp: costumatia este si ea asigurata 😉 !
  7. Si pentru ca tot vorbeam de calatorii in timp, mai am o idee: Time Travel Vienna! 2000 de ani de istorie vieneza se vor perinda in fata ochilor tai, iar informatia o vei primi cu ajutorul unor audio-ghiduri (din pacate nu si in romana, insa in engleza cu siguranta!).

Distractie placuta!

3 comentarii

  1. Cu o jacheta impermeabila, umbrela si incaltaminte potrivita poti face aproape orice, chef sa ai. Eu dupa plimbarea cu picioarele goale prin iarba uda, racisem in concediu, dar nu regret nimic, imi si revenisem repede. In Viena cine stie cand ajung. Mi-ar placea la cai!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.