cum sa faci o coronita de Advent: 11 idei simpatice si simplu de pus in practica

cum-sa-faci-o-coronita-de-advent

Prima duminica de Advent deja a trecut. Anul asta am avut cu totii impresia ca a venit mai repede, poate pentru ca a picat in ultima duminica a lui noiembrie. Dar in ciuda faptului ca ni s-a anuntat sosirea perioadei sarbatorilor inca de prin septembrie, unii dintre noi am fost chiar luati prin surprindere 😀 . Da, da, cam in stilul in care sosirea inopinanta a iernii ia prin surprindere autoritatile, cateodata 😀 . Eh, si cand sezonul bucuriei si al cantecelor de Craciun puse pe repeat te ia asa, pe nepusa masa, ce faci? Ce faci cand ai uitat sa cumperi o coronita de Advent si se uita copiii stramb la tine, mai stramb decat daca Mos Craciun ar fi ratacit drumul spre bradul familei?

Ce faci?

Pai…

I M P R O V I Z E Z I.

Si, gratie pinterestului, improvizezi atat de bine, incat pare ca te-ai gandit multa vreme la designul respectiv, care a admirat si apreciat ca inovativ, inspirat si inedit 😀 .

Pentru toti cei care sunt si ei luati prin surprindere de sosirea Adventului, dar si pentru toti neindemanaticii, sau pentru cei care nu au rabdarea necesara sa stea sa impleteasca ramurele de brad, iata cateva idei de coronite de Advent care mi-au placut si pe care le-am aplicat (cu diferite grade de variatie) in anii din urma 🙂 !

  1. Coronita din cescute

2. Patru lumanari simple, pe un suport

3. Patru lumanari simple pe o tavita

4. Sticle goale refolosim 😀

5. Patru lumanari, o cutie compartimentata si diverse alte materiale decorative

6. Cu mesaj (scris de mana, pentru un efect suplimentar :p )

7. La borcan

8. Pe platou

9. La pahar

10. La ghiveci

11. Cu pietricele

In speranta ca va vor fi de folos acceste idei, va doresc un Advent frumos si cald, dragilor!