Viena pentru incepatori: 3 + 1 baluri mai altfel la care sa dansezi pana iti tocesti condurii

Desigur ca am auzit cu totii de Balul Operei din Viena, acest simbol al… sa zicem elegantei, desi daca ma uit la lista de oaspeti de asa-zisa seama din ultima vreme, nu-mi ramane decat sa ridic sus, tot mai sus o spranceana si sa ma minunez. Dar na, astea-s vremurile, pe-astea le avem, cu ele defilam. Apoi, in Viena au loc o suma de baluri controversate din punct de vedere politic, ba chiar si economic. Multe dintre baluri sunt si din acelea, stiti voi, unde oaspetilor nu le poti ajunge cu prajina la nas. Din fericire insa la Viena sunt si niste baluri care nu promit nimic altceva decat distractie si coolness cat incape. Si, culmea!, balurile astea chiar isi tin promisiunile. Trei (plus unul bonus) dintre ele le-am pus pe lista de dorinte de anul asta 🙂 :

Goodball. Ii citesti numele cum vrei: cu ball ca in engleza (minge), sau cu Ball ca in germana (bal). Oricum ar fi, scopul acestul bal ramane unul singur: strangerea de fonduri pentru diverse asociatii non-profit care fac activitati de caritate. Si pentru ca mingea sa se rostogoleasca mai departe, a treia editie a acestui bal are loc pe 3 februarie 2017. Pentru mai multe informatii aveti si pagina lor de facebook.

Lumpenball, balul carpelor si-al hainelor uzate. Daca vrei sa profiti si de atmosfera unui ball, dar si de atmosfera carnavalului, asta e locul potrivit! Poti sa te imbraci cum vrei, singura conditie e sa fii cat mai creativ! Daca vrei sa te imbraci din cap pana in picioare in paiete, da-i drumul! Daca vrei sa vii cu vechea ta pijama, de care nu te poti insa desparti, in ciuda gaurilor, hai, ai curaj! Se anunta o distractie pe cinste! Pe 17 februarie 2017, la Stadthalle!

Technoball, cu bumtzi-bumtzi si vals. Ba chiar si cu styling corners, pentru ca toti participantii sa se simta minunat in propria lor piele, cu coafuri grozave si machiaje splendide! Pe 4 martie 2017.

36229156-7a286ffcd3

Cel de-al patrulea bal despre care vreau sa va vorbesc este unul la care acum doi am am dansat literalmente pana dimineata cand am constatat ca mi-am tocit cu adevarat condurii. E un bal pentru toti cei cu mintea deschisa, un bal pentru toti, indiferent de culoare, religie, orientare sexuala, apartenenta etnica, patura sociala, varsta, profesie. Iar numele sau spune din plin asta: Diversity Ball – un bal colorat, asa cum e si societatea in care traim. Pe 24 aprilie 2017.

Alles Walzer!

bob7026-brm