Viena pentru incepatori: ce sa faci in aprilie la Viena

Aprilie, aprilie, ce luna grozava! Orasul e din ce in ce mai verde, vremea e din ce in ce mai calda, chiar daca vantul ne mai zburataceste un pic coafurile (dar, hei, asta se intampla oricum mereu la Viena 😀 !). Paştele e aproape, iar calendarul zumzaie de atatea evenimente, mai ceva decat un stup de albine in preajma unui camp de flori 😀 ! Si pentru ca agendele noastre sunt incarcate pana la refuz, m-am gandit sa va impartasesc si voua cateva idei despre ce poti face luna asta la Viena!

unde-poti-alerga-la-viena-in-lainzer-tiergarten

  1. Absolut de neratat daca esti in perioada asta la Viena: Pietele de Paşte! De la Schönbrunn la Freyung, ai unde sa te umpli de veselie si culoare!
  2. Pe 23 aprilie se alearga iar la Vienna City Marathon, editia cu numarul 34. Am mai zis si pe facebook, nu e musai sa participi la competitie. Poti sta si pe margine si aplauda si incuraja alergatorii. Atmosfera este de neuitat!
  3. Inainte de maraton, aveti posibilitatea sa vizitati si un targ de profil: Vienna Sports World.
  4. Festivaluri culinare peste festivaluri culinare, cum v-am spus deja!
  5. Si inca ceva cu mancare: daca va place mancarea vietnameza
  6. Si nu numai festivaluri culinare, ci si mici festivaluri cool de muzica. De exemplu, ca cel din MuseumsQuartier: Electric Spring. Ca sa iti tocesti pingelele dansand intre 20 si 22 aprilie.
  7. Un targ international de design? Avem! Tot in aceasta gradina a minunilor 😀 care este MuseumsQuartier! Pe 22 aprilie. Ca sa stim o treaba, nici nu mai trebuie sa mergeti acasa, ramaneti direct acolo si pentru ultima zi a Electric Spring 😀 !
  8. Primul ride organizat de cel mai mare dealer de motociclete Harley Davidson din Viena are loc pe 29 aprilie. Detalii aici.
  9. Wien Museum ofera o expozitie interesanta: Viena vazuta de sus.
  10. Lainzer Tiergarten e un loc minunat de descoperit acum, primavara!

Distractie placuta ❤ !Stephansdom pe un ou de Paste

Reclame